07:50 / 13.02.2021.

Autor: Zoran Vakula

Na Svjetski dan radija vrijeme svima baš ne prija!

meteostranice teleteksta

meteostranice teleteksta

Foto: HRT / HRT

Kao da bjelinom želi pridonijeti proslavi 110. rođendana splitskih "bilih" i Svjetskog dana radija - snijeg danas pada u mnogim dalmatinskim mjestima. 

I to ne samo na obali nego i na otocima, primjerice na Mljetu, te u Hvaru, Komiži i Lastovu, pri čemu je ponegdje čak stvorio i tanki pokrivač, što se ne događa baš često.

I tijekom dana će ponegdje biti i kiše i snijega, uglavnom u južnijim hrvatskim krajevima, a još većih će ograničenja u prometu biti zbog jake i olujne bure, mjestimice na udare vjerojatno i orkanske. Zimski će uvjeti potrajati i sljedećih dana - manje zbog snijega, a više zbog hladnoće i bure.

Detaljnije meteorološke i prometne informacije mogu se naći i u HRT METEO aplikaciji, a i na ostalim medijskim platformama HRT-a, uključujući, naravno, i Hrvatski radio, koji danas obilježava Svjetski dan radija!

Svjetski dan radija

Svjetski dan radija

Foto: UNESCO / UNESCO

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!