16:01 / 06.02.2021.

Autor: Zoran Vakula

Meteoprometna prognoza od 7. do 13. 2. 2021.

Meteoprometna prognoza iz Istraga prometnih nesreća

Meteoprometna prognoza iz Istraga prometnih nesreća

Foto: HRT / HRT

Ne znam smeta li vam ova proljetna toplina u veljači, ali znam da su mnogi na 2 kotača njome zadovoljni, kao i većinom suhim vremenom. No, ono ovaj vikend završava. Opet počinje promjenjivije razdoblje. 

Stoga tlak zraka od petka pada, južina je sve izraženija - pa su neki nervozniji nego inače, a i pospaniji. Ne vozite umorni. Uostalom, već ste čuli i o problemima u vezi s bolešću spavanja.

U nedjelju će kiša biti sve češća, osobito na Jadranu i uz njega i obilnija, pa ako morate biti u prometu - budite dodatno oprezni. Srećom za mnoge u prometu - snijeg je moguć samo u najvišem gorju.

Osim što djeluje na raspoloženje i zdravlje - ovaj vikend sve više će u prometu smetati i jako i olujno jugo, koje će se u većinom slabijem "izdanju" zadržati i početkom novoga tjedna, tijekom kojeg će nam uz promjenjivo vrijeme temperatura zraka biti primjerenija veljači.

A hoće li i gdje biti "minusa" poslije srijede - možete pratiti i u HRT METEO aplikaciji. Sretno! I zdravo!


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!