08:03 / 26.01.2021.

Autor: Zoran Vakula

Meteoprometna prognoza od 20. do 26. 9. 2020.

meteoprometna prognoza u Istragama prometnih nesreća

meteoprometna prognoza u Istragama prometnih nesreća

Foto: HRT / HRT

U posljednjoj ovoljetnoj meteorološko-prometnoj prognozi u kojoj se uz nadmetanje oblaka i sunca nastavlja i spominjanje iznadprosječne topline nastavlja i u sljedećem tjednu, osobito u kontinentalnoj Hrvatskoj, u čijim će sjevernim krajevima kiše biti malo, a vozača na dva kotača i dalje dosta. Vjerojatno i jutarnje magle, za jesen sasvim uobičajene. 

Na Jadranu i područjima uz njega bura će biti slabija i rjeđa, a u sljedećem će je tjednu zamijeniti južina pa će povremeno biti dosta oblaka, u mnogim mjestima i kiše, i to u količinama kakvih nije bilo tjednima, pa i mjesecima, pa će se trebati prilagoditi vožnji po mokrim kolnicima.

A koliko je gdje bilo i bit će kiše, kao i mnogobrojne druge aktualne meteo i prometne informacije stalno su dostupne u HRT METEO aplikaciji, koja baš danas ima 4. rođendan! Srdačan pozdrav!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!